Anytime I try to answer on lemmy.ml posts using latest jerboa app, I got this error. I don’t have any error if I comment on Italian lemmy posts.

  • suokoOP
    link
    Italiano
    31 year ago

    It works now. No language was set in my profile and that was causing the issue I guess

    • AdaM
      link
      fedilink
      Italiano
      11 year ago

      So that might cause other issues. I found many comments didn’t appear when I turned on a language. I’m assuming those are from older versions of Lemmy etc that don’t set languages.

      For now, the best approach seems to be to not set a language in your profile, but make sure you set a language for you posts and replies

      • suokoOP
        link
        Italiano
        11 year ago

        Actually I found out that my profile had not language set, and when I selected the language offered by the instance I use, I could comment again

        • AdaM
          link
          fedilink
          Italiano
          11 year ago

          Yeah, I deleted the post you replied to :)

          Just make sure as well as having a language set, you also have “undetermined” selected as a language, because otherwise you won’t see content from sources that don’t set language tags, like older versions of lemmy, mastodon etc

          • suokoOP
            link
            Italiano
            11 year ago

            What do you mean with “undetermined” ? I have this now

    • AdaM
      link
      fedilink
      Italiano
      11 year ago

      So, setting a language will stop posts and comments that don’t have a set language from appearing in your feed. These are mainly posts and comments from older versions of Lemmy and the like.

      So make sure you select undetermined as well as any other languages you have selected